Toscakaka

Känner ni doften av tosca? Det knapriga och goda täcket på toppen. Det är lördag och något gott till ikväll är vi värda.
 
 
Försök att inte äta upp toscatäcket innan du lagt det i formen, det är så gott att det lätt kan slinka ner lite för mycket.
 
 
Ingredienser till botten
40gram rumsvarmtsmör 
3,5 msk mandelmjöl
0,5 msk kokosmjöl
2 msk kokos
2 tsk sötströ
1 krm kanel
1 krm vaniljpulver
 
Fyllning
1 dl mosade hallon
2 tsk sötströ
 
Toscatäcket
10 gram smör
3,5 msk vispgrädde
2 tsk sötströ
1 krm vaniljpulver
0,75 dl mandelflarn
 
Beskrivning
Blanda de torra ingredienserna till botten och röra ner smöret. Knåda till en klump. Tryck ut degen i en springform (jag hade en liten på 12 cm).
 
Blanda hallonen med sötströ och lägg ovanpå botten i formen.
 
Sjud smör och grädde till toscatäcket på spisen tills det blivit lite tjockt. Rör ner övriga ingredienser och lägg ovanpå hallonen i springformen.
 
In i ugnen 15-20 minuter (jag hade min 18 minuter) 
 
Ät och njut av den goda kakan! 
 
 
 
Inspiration från bakasockerfritt men har ändrat och lagt till.