Krämig fiskgryta

En mustig och krämig fiskgryta stod på menyn. Den blev riktigt god och jag kommer definitivt göra grytan fler gånger.
 
 
 
2 stora portioner
 
500 gram torskfile
1 paket bacon
500 ml kokosmjölk creamy
2 msk dijonsenap
1 dl hackad gräsklök
mini plommontomater (går självklart bra med andra också)
salt, peppar, lite gurkmeja (valfritt)
 
1. Klick baconet i bitar och stek i en gryta.
2. Vispa kokosmjölken och senapen och häll sedan över baconen.
3. Tillsätt gräslöken och kryddorna och låt puttra i 10-15 minuter.
4. Dela torsken i mindre bitar och tillsätt i grytan, låt koka 5 minuter.
5. Dela plommontomaterna på mitten och lägg i grytan, rör runt och servera.
 
Vi åt fiskgrytan tillsammans med fröknäcke.
 
#1 - - sannas rum:

Omnomnomnom, det där ser sjukt gott ut!