Köttfärspaj
Köttfärspaj, precis som det låter, köttfärs med paj. Har endast en stor form så det blev lite för lite deg men till en normalstor form blir det perfekt.

Pajdeg:
1,5 dl fullkornsdinkelmjöl
0,5 dl sojamjöl
100 g rumsvarmt smör
Fyllning:
500 g färs
1 gul lök
1 vitlök
1 gul paprika
0,5 dl tomatpuré
1 msk torkad timjan
2 dl riven ost
Salt och peppar
Beskrivning:
1. Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en form. Nagga botten och ställ in i ugnen på 200 g i 10 minuter.
2. Hacka lök, vitlök och paprika och bryn tillsammans med färsen i smör. Ta från plattan och tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om.
3. Lägg fyllningen i pajskalet och toppa med lite ost. Grädda 20 minuter på 200 grader i ugnen.