Jordnötsfudge

Fudge, får mig att tänka på jul men man kan ju såklart äta det när som helst på året. Idag gjorde jag jordnötsfudge som jag tänka njuta av i helgen.
 

Dessa kommer bli mitt lördagsgodis många lördagar framöver.

 
4 msk osaltat jordnötssmör (jag använde PB2 men annars rekommenderar jag Green Choice eller fitnessguru)
½ mogen banan 
0,5-1 msk kanel
En nypa salt
 
Mixa allt och lägg i en liten form med plast i, in i frysen tills du ska äta den (minst 30 minuter)
 
#1 - - Marja - Baka Sockerfritt:

Det ser fantastiskt gott ut! Och samtidigt låter det väldigt enkelt. Mums!

Svar: Ja, det var väldigt gott men det smälter väldigt fort när man tar ut fudgen från frysen så man får ta ut och äta direkt :)
Suzette - Ecolivia Nilsson