Chiapuddning med kanel

Tredje gången jag testar chiapudding, denna gången med kanel. Det blev så gott att jag kan tänka mig äta det varje dag. Förbered kvällen innan och ställ i kylen och ha en färdig frukost på morgonen.
 
 
Jag serverade min chiapudding med hallon och dadelsirapen.
 
 
 
1 portion
 
Ingredienser:
 
0,25 dl chiafrön
1 dl kokosmjölk (kokosmjölk creamy)
0,25 tsk kanel
 
Beskrivning:
 
1. Blanda ingredienserna i en skål. Täck skålen med lock eller plastfolie och låt stå i kylen över natten.
 
2. Ta ur kylskået på morgonen och rör om. Konsistensen blir som en pudding. Servera med valfritt tillbehör.
 
 

Hemmagjord pasta med köttfärssås

För ett tag sedan gjorde jag lchf pasta, ni hittar receptet här. Jag la en del av pastan i frysen och för att göra plats tog jag upp den idag och använde till middagen. I köttfärssåsen hade jag färs, lök, vitlök, morötter, majs, tomatpuré, sambal oelek, stevia ketchup, en skvätt mjölk och lite kryddor. Det satt som en smäck och just nu har vi matkoma här hemma.
 


Visa fler inlägg