Chiapuddning med kanel

Tredje gången jag testar chiapudding, denna gången med kanel. Det blev så gott att jag kan tänka mig äta det varje dag. Förbered kvällen innan och ställ i kylen och ha en färdig frukost på morgonen.
 
 
Jag serverade min chiapudding med hallon och dadelsirapen.
 
 
 
1 portion
 
Ingredienser:
 
0,25 dl chiafrön
1 dl kokosmjölk (kokosmjölk creamy)
0,25 tsk kanel
 
Beskrivning:
 
1. Blanda ingredienserna i en skål. Täck skålen med lock eller plastfolie och låt stå i kylen över natten.
 
2. Ta ur kylskået på morgonen och rör om. Konsistensen blir som en pudding. Servera med valfritt tillbehör.
 
 
#1 - - felicia:

ser gott ut :)

Svar: Supergott, testa! 😊
Suzette - Ecolivia Nilsson