Solrosbröd

Ännu ett recept från lchf drottningen, 56kilo. Direkt när jag kom hem jobb bakade jag detta bröd, innan energin sjönk och soffan drog efter mig.


Innan brödet åkte in i ugnen såg det lovande ut.


Ingredienser 
4 ägg
0,5 dl sesamfrön
1 dl rostade solrosfrön
0,5 dl kruskakli
2 tsk fiberhusk
4 msk linfrön
1,5 dl riven lagrad ost
0,5 tsk salt
1 tsk bakpulver

Beskrivning
Sätt ugnen på 200 grader.

Rosta solroskärnorna i en het stekpanna.

Mal sesamfrön och solroskärnorna i en matberedare.

Vispa äggen riktigt porösa och blanda under tiden ihop övriga ingredienser.

Blanda ner ingredienserna i äggen och låt stå en stund.

Häll blandningen i en liten bakpappersklädd form och toppa med solrosfrön.

Grädda i cirka 20 minuter.