Solrosbröd


Ett bröd ska vara enkelt och gå snabbt att göra. Detta brödet tar ingen tid och är klart på 20-25 minuter i ugnen.

 
4 ägg
½ dl sesamfrön
1 dl rostade solrosfrön
½ dl kruskakli
2 tsk fiberhusk
4 msk linfrön
1,5 dl riven lagrad ost
½ tsk salt
1 tsk bakpulver
 
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Rosta solroskärnorna i en het panna.
3. Mal sesamfrön och solroskärnorna i en mixer.
4. Vispa äggen riktigt porösa (vitt skum).
5. Blanda ihop övriga ingedierna.
6. Blanda ner fröblandningen och osten i äggen och låt stå en liten stund.
7. Häll blandningen i en liten form med bakplåtspapper i.
8. Grädda i 20-25 minuter.
 
 
Detta recept kommer från 56kilo.se
#1 - - Karolin:

Ser gott ut, älskar alla recept från hennes blogg haha :)

Svar: Mycket gott 😊
Suzette - Ecolivia Nilsson