Min nya bloggstart

Jag har haft en del bloggperioder men aldrig hittat något som jag fastnar för och kämpat för. Första gången jag skaffade en blogg var ungefär 10 år sedan och då skrev jag om vad jag gjorde om dagarna osv men det blir tråkigt att läsa om i längden. Jag har skaffat nya bloggar, kommit tillbaka till gamla och det har aldrig riktigt varit något jag brinner för men har alltid velat blogga.

Jag har blivit mer och mer intresserad av kost och hälsa och speciellt paleo (stenålderskost) är jag väldigt intresserad av och har läst på en del om detta. Har testat en del saker och det känns verkligen som detta är något som passar mig. Jag kommer köra något som jag själv kallar liberal paleo, det kan slinka in lite mejeriprodukter ibland när jag tycker det passar.

Denna bloggen kommer vara inriktad på hälsosam kost, framför allt paleokost. Det kommer bjudas på frukost, mellanmål och dessert/kakor (speciellt framåt helgen). Jag kommer inte inrikta mig på middagar eftersom jag själv tycker att frukost/mellanmål/desserter är roligare så kommer ni kunna läsa om det här.

Jag har nu bytat namn, till ett namn som känns rätt och jag kommer heta ecolivias på instagram så ni kan följa mig där om ni vill.

Jag hoppas kunna inspirera och glädja er med goda recept och härliga bilder. Alla gamla recept kommer självklart ligga kvar om ni vill rota i arkivet.

Undrar ni något är det bara att kommentera eller slänga iväg ett mail, du kan läsa om vad paleo innebär här och med detta välkomnar jag er till min nystart inom bloggen.


Ni som följer mig via bloglovin, kolla så att det fortfarande funkar.